- 200 gram filet van roodbaars per persoon
- 2 bakjes champignons
- 6 tomaten, ontveld en in blokjes gesneden
- 1 dikke gesnipperde ui (of 2 kleintjes)
- 1 brikje Heinz Tomato Frito (330 ml)
- Italiaanse kruiden en/of 1/2 groentenbouillonblokje
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in 4. Verhit 2 eetlepels olie en bak de champignons aan op middelhoog vuur. Voeg de gesnipperde ui toe en laat meestoven tot glazig. Dan doe je de tomatenblokjes erbij en breng je de groenten op smaak met kruiden en/of 1/2 bouillonblokje naar keuze.
Laat op een zacht vuur nog 10 minuten pruttelen en voeg dan het brikje Heinz Tomato Frito erbij, laat goed doorwarmen.
Bak de roodbaars en serveer met de saus. Overschot van saus kan koud ook dienen als broodbeleg!